Terug naar het overzicht

Osdorpplein 729

Omschrijving

PRACHTIGE HORECA EXPLOITATIE OP EEN A-LOCATIE IN AMSTERDAM TER OVERNAME!

Omschrijving
Het volledig gerenoveerd en vernieuwde horeca object is gelegen in de welbekende Westmarket op het Osdorpplein 729, unit 2.6, in Stadsdeel Nieuw-West te Amsterdam. Het winkelcentrum Osdorpplein is hét winkelgebied van Amsterdam Nieuw-West en gelegen in het hart van Osdorp. Het betreft een gemengde winkelcentrum met divers en internationaal aanbod, waaronder H&M, Blokker, Douglas, Specsavers, Kruidvat, TK Maxx, T-Mobile, Jack & Jones, Athlete’s Foot, Pearle, Ici Paris XL en Hunkemöller. Maar ook diverse supermarkten, horecagelegenheden, dienstverlenende bedrijven en woningen.

Indeling Het courante horeca object met een ruime keuken is gelegen op een A-zicht (hoek)locatie in het welbekende Westmarket.

Openingstijden
Het horeca object wordt momenteel nog geëxploiteerd door de huidige eigenaar. De nieuwe eigenaar mag uiteraard zelf de openingstijden bepalen conform regelgeving van de Gemeente Amsterdam en het Westmarket.

Bereikbaarheid
Op loopafstand is de tramhalte lijn 17 naar Centraal Station en lijn 27 naar Nieuw West te bereiken. De ringweg A10 is gemakkelijk bereikbaar via de S-107 evenals de snelweg A4.

Parkeergelegenheid
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. In de Q-park tegenover de Westmarket is gratis parkeren mogelijk (60 minuten).

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in casco staat opgeleverd met alle bijhorende voorraden, inventaris en huidige huurcontract.

Oplevering
In overleg Huurprijsherziening De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Er is sprake van een belaste verhuur.

Huurtermijn(en) 5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (ingangscontract 1 oktober 2021)

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, met bijbehorende algemene bepalingen.

Bijzonderheden
- Huurprijs: € 1.597,- p/m exclusief servicekosten en BTW!
- Bestelkiosk in eigendom
- Unieke locatie en kansen voor andere concepten
- Alarmsysteem + camerasysteem
- Gunstige energiecontract ter overname
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist;
- Vraagprijs bedrijfsexploitatie: Prijs op aanvraag (huurrechten, inventaris, goodwill)
- Pand volledig gerenoveerd en vernieuwd
- Bekendheid in omgeving
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

IS UW INTERESSE GEWEKT? Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met MOESGOED Makelaars met desbetreffende makelaar op +31(6) 48 74 04 33

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€ 1.597,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Datum wijziging
10 januari 2023, 11:14
Bouw
Bouwjaar
2016
Lees meer
Beschikbaar

Osdorpplein 729

1068 TC Amsterdam
€ 1.597,- p/m

Foto's van het huis

Locatie

×