Terug naar het overzicht

Osdorpplein 365

Omschrijving

PRACHTIGE MEUBELZAAK OP A-LOCATIE IN AMSTERDAM TER OVERNAME!

Omschrijving
De meubelzaak ‘’Kapadokya" is volledig vernieuwd in 2022, is gelegen op het Osdorpplein in Osdorp van Stadsdeel Nieuw-West te Amsterdam. Het winkelcentrum Osdorpplein is hét winkelgebied van Amsterdam Nieuw-West en gelegen in het hart van Osdorp. Het betreft een gemengde winkelcentrum met divers en internationaal aanbod, waaronder H&M, Blokker, Douglas, Specsavers, Kruidvat, TK Maxx, T-Mobile, Jack & Jones, Athlete’s Foot, Pearle, Ici Paris XL en Hunkemöller. Maar ook diverse supermarkten, horecagelegenheden, dienstverlenende bedrijven en woningen.

Indeling
De huidige meubelzaak Kapadokya is ca. 562 m2 BVO gelegen op de begane grond. Het gehele object object is voorzien van een glazen pui over de volle breedte met twee ingangsdeuren. Via de achterzijde aan bevindt zich een tweede entree, die toegang geeft tot de achterzijde van de winkel en is geschikt voor de bevoorrading van de winkel. De meubelwinkel is gelegen op een A-zichtlocatie waar zich mede de hoofdingang bevindt. Bij binnenkomst (ingang), bevindt men zich meteen in de ruime winkelruimte met verschillende indelingsmogelijkheden (meerdere ruimtes kunnen gecreëerd worden). Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in de winkel. De winkel is ook vanuit de achterzijde te betreden. Verder is er een vernieuwd ruime keuken achterin gesitueerd, verschillende ruimten en gescheiden toiletten voor zowel mannen en vrouwen.

Openingstijden
De huidige winkel was dagelijks geopend van 09.00 t/m 18.00. De nieuwe eigenaar mag uiteraard zelf de openingstijden bepalen.

Bereikbaarheid
Op loopafstand is de tramhalte voor lijn 17 naar Centraal Station en lijn 27 naar Nieuw West te bereiken. De ringweg A10 is gemakkelijk bereikbaar via de S-107 evenals de snelweg A4. Parkeergelegenheid: Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Omzetbelasting: Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurtermijn(en):
5 jaar

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, met bijbehorende algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
- 562 m2 BVO
- Unieke locatie en kansen voor andere winkel concepten
- Alarmsysteem + camerasysteem door gehele pand
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist
- Vraagprijs bedrijfsexploitatie: Prijs op aanvraag (huurrechten, inventaris, goodwill)
- Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.
- Promotiekosten: Niet van toepassing
- Ruime openingstijden
- Bekendheid in omgeving
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

IS UW INTERESSE GEWEKT?
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met MOESGOED Makelaars via onderstaande gegevens: info@moesgoed.nl of u kunt bellen naar +31(6)48 74 04 33

Disclaimer: Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€ 7.250,- p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Datum wijziging
10 januari 2023, 12:28
Bouw
Bouwjaar
2000
Locatie
Ligging
SHOPPING_CENTER
Lees meer
Beschikbaar

Osdorpplein 365

1068 EV Amsterdam
€ 7.250,- p/m

Foto's van het huis

Locatie

×