Vanuit onze makelaarskantoor in Amsterdam, bieden wij de beste mogelijkheden om uw huis of appartement te verkopen, te kopen of te taxeren! Dit doen wij al een aantal jaar in het gebied Amsterdam en omstreken.

Makelaarskantoor MOESGOED is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiende verkoopstrategie. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor u. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met werken met modernste technologieën. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9! Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden.    

“MOESGOED heeft mij geholpen een appartement te kopen in Amsterdam. Mustapha werd mijn aankoop makelaar. Hij is top-notch en ik wil niemand anders als ik het nog een keer moet doen 🙂 Hij is zeer professioneel en betrouwbaar. Communicatie was ook uitstekend. Ik ben heel tevreden. Een aanrader.”

MIKE

…of zoiets als dit:

“Mustapha, mijn makelaar, was zeer communicatief en deskundig, en gaf me vooraf een waardeanalyse van het onroerend goed, een realistische m2 prijs voor het geval ik zou overwegen om te kopen, en verzorgde alle communicatie met de verkopende partij. Op basis van mijn persoonlijke ervaring raad ik u ten zeerste aan om van hun diensten gebruik te maken.”

ROBIN

MOESGOED Makelaars helpen u graag met al uw vastgoed gerelateerde vragen. Neem vandaag nog contact!

×